најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

20.Јун 2024
Српска делегација од 310 људи отпутовала у Грчку

Српска делегација, у којој има 310 људи из Јагодине и других градова наше земље, отпутовала је у Грчку на петодневни одмор. На челу делегације је председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма, а организатор путовања је локална самоуправа града Јагодине. Присутне је поздравила и срећан пут пожелела Бојана Антонијевић, заменица председника Скупштине града Јагодине.

„Драго ми је да има људи из различитих структура, да су ту лекари из целе Србије, да има и здравствених радника из нашег града, из вртића, разних удружења, али и да су ту пензионери и много вас. Свако путовање донесе нешто ново и неко ново искуство и познанство. Допринесе новим идејама и бољитку града у сваком случају. Желим вам угодан и успешан пут. Надам се да ћете се лепо провести и одморити и да вас послужи време и да све буде како сте очекивали. Што се тиче и овог пута, из буџета града није потрошен ниједан динар. Све трошкове сносе донатори. Још једном им се захваљујемо на томе. Идете на пут потпуно бесплатно“, рекла је Антонијевић.

Пред сам полазак, путници су истакли да се ради о лепом гесту локалне самоуправе. Повратак српске делегације из Грчке у Јагодину очекује се у недељу, 23. јуна, у поподневним часовима.

Галерија фотографија

Коментари
0
91

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 9 - 5 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже