најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

Зелена пијаца

Зелена пијаца

Јагодинска Зелена пијаца представља једну од најлеших и највећих покривених тржница у Централној Србији, а и шире. Одлуком тада, Скупштине општине Јагодина, пољопривредни произвођаи са територије Јагодине, којима је пољопривреда једино занимање ослобођени су плаћања закупа тезги.
На Зеленој пијаци у Јагодини 2011.године отворена је модерна, климатизована Хала за млечне производе, опремљена расхладним витринама и плазма телевизором и самим тим млечним прозвођачима створени су адекватнији услови за рад, по светским стандардима.

аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже