најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

25.Септембар 2017
Председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма пoзвао власнике „PORR“ да радницима у Србији повећају плату

„У Србији је обичај да се за десет година рада додељују ручни сатови, а пошто ја овде не видим ниједан сат, позивам генералног директора компаније „PORR“, Карл Хајнца Штрауса, да за десет година рада у Србији, повећа радницима у Србији плате за десет посто“, изјавио је председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма на свечаности у Јагодини, поводом 10. годишњице рада ове аустријске компаније у Србији.

На овај Марковићев позив генерални директор компаније „ PORR“, Karl-Heinz Strauss је реаговао позитивно, климнуо главом у знак одобравања, што је потврдио генерални директор „PORR Umwelttechnik”, Жељко Воцинкић.

„Превео само то што је Марковић рекао генералном директору компаније „PORR“ господину Karl-Heinz Straussu и он је рекао да ће то тако и бити, а ми своја обећања испуњавамо“, казао је Воцинкић. Марковић је рекао да су Јагодина и Лесковац стекли услов за улазак у Европску унију, јер се ради о градовима где компанија PORR Werner Weber има изграђене рециклажне центре.

„За улазак у Европску унију најважније је испунити еколошке стандарде, а Јагодина и Лесковац су у сарадњи са компанијом „PORR“ то урадили“ рекао је Марковић.

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић захвалио се на сарадњи овој аустријској компанији и позвао и остале градове и општине у Србији да се прикључе овој једној великој породици.

Генерални директор компаније „PORR” Karl-Heinz Strauss, честитао је свим запосленима у Србији и пословним партнерима на одличној сарадњи. Данашњој свечаности присуствовао је и градоначелник Крагујевца, Радомир Николић.

Компанија PORR Werner Weber, која се бави одлагањем и рециклажом отпада, у Србији запошљава 500 радника и присутна је у 15 градова и општина, где њихове услуге користи 600000 грађана. У свету, кровна компанија PORR са седиштем у Бечу, запошљава 18000 радника и прави годишњи промет од 4.000.000.000 еура. Основана је 1869. године у Бечу, а у Србији је почела са радом 2007. године.

Галерија фотографија

Коментари
0
138

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 10 - 0 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже