најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

28.Септембар 2012
Одржан септембарски пријем грађана у Скупштини града Јагодина

 

И последњи септембарски петак у месецу био је посвећен решавању проблема грађана, што је већ пуних седам година пракса у Скупштини града, да се сваког последњег петка у месецу, у директном разговору са функционерима града сагледавају и решавају материјални и инфраструктурни проблеми грађана. Председник Скупштине града Јагодина, Драган Марковић Палма, изјавио је овом приликом да се локална самоуправа максимално труди да обезбеди посао за младе људе који долазе на пријем грађана, а нигде не раде.

“Око 1500 грађана, колико их се пријавило за данашњи пријем, имају сличне проблеме и ми смо предвидели средства у буџету за помоћ грађанима у стању социјалне потребе, за болесне,  за самохране родитеље и вишечлане породице које имају троје и више деце, посебно малолетне деце и сви они овом приликом добијају од 2000 до 5000 динара у кешу, на благајни Скупштине града. Важно је међутим то што овај град има све мање инфраструктурних проблема, асфалтиране су скоро све улице, тако да нам је приоритет да у наредном периоду обезбедимо што више нових радних места и запослимо младе људе“ рекао је Марковић. 

Аутомобили Скупштине града и на овом пријему били су у служби грађана и старе и болесне који живе у удаљеним селима, одвозили су њиховим кућама. Наредни пријем грађана биће одржан последњег петка у октобру месецу.


 

Галерија фотографија

Коментари
0
825

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 6 - 1 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже