најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

Туризам - Културне манифестације

Културне манифестације

Поред традиционалног фестивала Дани комедије, из градског буџета помаже се организација и Музичке јесени, као и друге манифестације.

Програм на Летњој сцени у излетишту Поток – Ђурђево брдо, прилагођен је свим укусима, као и свим генерацијама. У оквиру Летње сцене најпознатији госи су били: Мирослав Илић, група Легенде, Јадранка Јовановић, Мики Јевремовић, Екстра Нена, као и многи други.

Традицонално јагодинска локална самоуправа већ осам година у ценру града организује дочеке Нове и Православне нове године, где су за грађане Јагодине, а и шире гостовали: Радиша Урошевић, Весна Змијанац, Харис Џиновић, Аца Лукас, Звезде гранда и други.

Јагодинска локална самоуправа потрудила се да после низ година поново оживи такмичење под називом „Сусрети села“, у оквиру кога може да се види српска традиција, фолклор и богато народно стваралаштво.

Сви Домови кулура су заживели и били су у прилици да угосте познате естрадне звезде, а такође за мештане села организоване су и народне игранке.
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже