најактуелније:

Скупштина града Јагодине обавештава грађане Србије да ће у уторак, 22. августа од 10h до 18h моћи бесплатно да уживају у свим туристичким садржајима, купају се у Аква парку, обиђу Музеј воштаних фигура, Зооврт „Тигар“, једини вештачки водопад на Балкану и систем фонтана дужине 122 метра. Добродошли! | У четвртак 24. августа 2017. године, од 8 до 17 часова, у Скупштини града Јагодине биће одржан пријем грађана, на коме ће са грађанима разговарати председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма са својим сарадницима. |

Туризам

Туризам

Својом туристичком понудом град Јагодине је постао неозаобилазна туристичка дестинација како домаћих, тако и страних туриста. У туристичку понуду Јагодине убрајају се Аква парк, Золошки врт, Mузеј воштаних фигура, Ђурђево брдо, бројни уређени градски паркови, музеји, као и близина манастира Раваница, Манасија, Каленић, и многобројне друге атракције.

Сам географски положај града, омогућава развој разних видова туризма, од транзитног, градског, сеоског до ловног. Решено је и питање сигнализације, што туристима омогућава лако сналажење у граду.
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже