најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

Туризам

Туризам

Својом туристичком понудом град Јагодине је постао неозаобилазна туристичка дестинација како домаћих, тако и страних туриста. У туристичку понуду Јагодине убрајају се Аква парк, Золошки врт, Mузеј воштаних фигура, Ђурђево брдо, бројни уређени градски паркови, музеји, као и близина манастира Раваница, Манасија, Каленић, и многобројне друге атракције.

Сам географски положај града, омогућава развој разних видова туризма, од транзитног, градског, сеоског до ловног. Решено је и питање сигнализације, што туристима омогућава лако сналажење у граду.
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже