најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈА ОБАВЕШТЕЊА

14.Септембар 2012
Листа кандидата за обуку за пописиваче за град Јагодина

Кандидати чије се име и презиме налази на листи, по насељима,  изабрани су за обуку за пописиваче.

Обука за кандидате за пописиваче из следећих насеља одржаће се дана 17.09.2012.године и 22.09.2012. године, са почетком у 9 часова у  великој сали Градске управе, Краља Петра I 6 и у сали Поморавског округа. Сви кандидати су подељени у четри групе.

ПРВА ГРУПА - Багрдан, Белица, Бресје, Бунар, Винорача, Вољавче, Главинци, Глоговац, Деоница, Доње Штипље, Драгоцвет, Драгошевац и Дражмировац.

ДРУГА ГРУПА - Дубока, Јошанички Прњавор, Кончарево, Кочино Село, Ловци, Мајур, Мали Поповић, Медојевац и Милошево.

ТРЕЋА ГРУПА -  Ново Ланиште, Рајкинац, Ракитово, Рибаре, Старо Ланиште, Старо Село, Трнава, Шантаровац и Шуљковац.

ЧЕТВРТА ГРУПА - Јагодина


PDF документа

Коментари
0
1082

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 8 * 7 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже