најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

Активности - Сарадња са црквом

Сарадња са црквом

Значајна средства из буџета града, усмерена су ка уеђењу објекаа Српске православне цркве. У периоду од осам година локална самоуправа Јагодине, уложила је средстава у изградњу пута до манастира Јаковић, који се налази код села Дубока. Изграђен је пут кроз Ивковачки Прњавор, који повезује град са истоименим манастиром. Дата је помоћ за изградњу парохијског дома цркве Светих Апостола Петра и Павла у Јагодини. Такође, постоји и низ других активности које су везане за рад и функционисање православних храмова, а у којима је учестовала јагодинска локална самоуправа.

2011.годину, као значајан догађај за Јагодину, а и само Поморавље, обележила је посета Патријарха српског Иринеја, што је после 80 година, била прва посета највишег црквеног великодостојника.
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже