најактуелније:

Скупштина града Јагодине обавештава грађане Србије да ће у уторак, 22. августа од 10h до 18h моћи бесплатно да уживају у свим туристичким садржајима, купају се у Аква парку, обиђу Музеј воштаних фигура, Зооврт „Тигар“, једини вештачки водопад на Балкану и систем фонтана дужине 122 метра. Добродошли! | У четвртак 24. августа 2017. године, од 8 до 17 часова, у Скупштини града Јагодине биће одржан пријем грађана, на коме ће са грађанима разговарати председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма са својим сарадницима. |

Активности - Сарадња са црквом

Сарадња са црквом

Значајна средства из буџета града, усмерена су ка уеђењу објекаа Српске православне цркве. У периоду од осам година локална самоуправа Јагодине, уложила је средстава у изградњу пута до манастира Јаковић, који се налази код села Дубока. Изграђен је пут кроз Ивковачки Прњавор, који повезује град са истоименим манастиром. Дата је помоћ за изградњу парохијског дома цркве Светих Апостола Петра и Павла у Јагодини. Такође, постоји и низ других активности које су везане за рад и функционисање православних храмова, а у којима је учестовала јагодинска локална самоуправа.

2011.годину, као значајан догађај за Јагодину, а и само Поморавље, обележила је посета Патријарха српског Иринеја, што је после 80 година, била прва посета највишег црквеног великодостојника.
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже