најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

13.Април 2020
Град Јагодина уручује 3200 ускршњих пакета старијима и социјално угроженима

Драган Марковић Палма, председник Скупштине града Јагодина је  мотором обилазио град, грађане који и данас морају да раде и волонтере који раде нон стоп, сваког дана, од првог дана од како је уведено ванредно стање.

Председник Марковић је том приликом изјавио да ће у уторак, среду и четвртак град Јагодина преко волонтера поделити 3200 ускршњих пакета. То су грађани који су звали на телефоне кол центра и они који се налазе на списку Центра за социјални рад града Јагодине. То су они који имају мала примања, они који сами, немају деце или им деца живе у неком другом граду или држави.

"Желим да се захвалим донаторима и спонзорима за све што су током ванредног стања помагали грађанима Јагодине. Они су желели да остану анонимни, али град Јагодина ће знати да цени и поштује оне који су помогли, када буде прошло ванредно стање" рекао је Марковић

Иначе сваког дана јагодински кол центар позове 250-300 грађана. Највећи број тих позива је везан за то да волонтери оду до продавнице и купе намирнице и лекове. Град Јагодина је и до сада старијима који имају ниска примања и који се налазе на списку Центра за социјални рад града Јагодина делили прехрамбене и хигијенске пакете, а грађанима ће бити уручени ускршњи пакети.

Галерија фотографија

Коментари
0
123

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 4 + 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже