најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

03.Април 2020
Обавештење Пољопривредно саветодавне и стручне службе Јагодина

Поштовани,

Пољопривредна саветодавна и стручна служба Јагодина вас позива да са нама учествујете по питању помоћи продаје пољопривредних производа наших регистрованих пољопривредних произвођача јер ћемо покушати да их повежемо са потенцијалним купцима.

За сада већ функционише портал http://www.agroponuda.com где могу да објаве понуду пољопривредних производа. Објављивање понуда је бесплатно, само је потребно да се јаве саветодавцима Пољопривредне саветодавне и стручне службе Јагодина позивом на телефон 8221-931,мејлом на адресу jagodinapss@mts.rs или слањем поруке на нашoј Facebook страници PSSS Jagodina.

Уколико су пијаце затворене користимо прилику да замолимо све пољопривредне произвођаче са територије Поморавског округа,општине Јагодина,Ћуприја, Параћин, Рековац, Деспотовац и Свилајнац који желе да продају своје пољопривредне производе, да нам доставе своје податке.

Жеља нам је да помогнемо становништву да набави свеже пољопривредне производе (воће,поврће,житарице,жива стока).

Потребно је послати следеће податке:име и презиме носиоца регистрованог пољопривредног газдинства,његов јединствени матични број,број пољопривредног газдинства,адреса,пољопривредни производи који се продају,количина и број телефона.

Срдачан поздрав

Пољопривредна саветодавна и стручна служба Јагодина

Коментари
0
147

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 5 + 4 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже