најактуелније:

НАЈНОВИЈА ОБАВЕШТЕЊА

08.Август 2023
Обавештење о достављању предлога за доделу друштвених признања града Јагодине

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

СКУПШТИНА ГРАДА ЈАГОДИНЕ

КОМИСИЈА ЗА ДРУШТВЕНА ПРИЗНАЊА

БРОЈ: 06-116/2023-01

07.08.2023. године

Ј А Г О Д И Н А

ОБАВЕШТАВАЈУ СЕ установе, организације, школе, предузећа, предузетници и друга правна лица и појединци да поводом 17.октобра – Дана ослобођења Јагодине од фашизма могу Комисији за друштвена признања Скупштине града Јагодине да доставе своје предлоге за доделу друштвених признања града Јагодине у 2023. години.

Друштвена признања града Јагодине су:

-ЗВАЊЕ ПОЧАСНОГ ГРАЂАНИНА ГРАДА ЈАГОДИНЕ

-ПЛАКЕТА ГРАДА ЈАГОДИНЕ

ЗВАЊЕ ПОЧАСНОГ ГРАЂАНИНА ГРАДА ЈАГОДИНЕ може се доделити грађанину Републике Србије или страном држављанину за изузетне заслуге и допринос у области привредног и друштвеног живота и подизању угледа града Јагодине.

ПЛАКЕТА ГРАДА ЈАГОДИНЕ може се доделити установама, организацијама, школама, предузећима, предузетницима и другим правним лицима и појединцима за постигнуте успехе у области привреде, науке, образовања, здравства, културе, спорта и у акцијама хуманитарног карактера.

Предлоге за друштвена признања са образложењем доставити Комисији за друштвена признања Скупштне града Јагодине, ул. Краља Петра I бр.6, Јагодина, у временском периоду од 09.08.2023. године до 09.09.2023. године.

Комисија за друштвена признања разматраће само благовремене предлоге, достављене у назначеном временском периоду. Неблаговремени предлози неће бити разматрани.

Одлуку о додели друштвених признања града Јагодине доноси Скупштина града Јагодине на редовној седници, а друштвена признања се уручују добитницима на свечаној седници Скупштине града Јагодине која се одржава на дан празника 17. октобра 2023.године.

ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ

ЗА ДРУШТВЕНА ПРИЗНАЊА,

Снежана Вукашиновић, с.р.

Коментари
0
73

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 5 * 10 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже