најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

20.Децембар 2013
Одржана XV седница Скупштине града Јагодине

Данашњу седницу Скупштине града Јагодине, обележила је стопостотна присутност одборника, који су једногласно усвојили буџет за 2014. годину, као и низ других аката. Највећи део буџета за наредну годину намењен је инвестицијама, социјалној заштити, затим образовању, као и физичкој култури.

Међу највећим инвестицијама, јесте израда геотермалне истражне бушотине на локацији Аква парка. Такође у 2014. години финансијска средства града Јагодине биће уложена у проширење Индустријске зоне, затим у изградњу водоводне мреже у Индустријској зони, у изградњу Домова културе, проширење Градског гробља, као и у изградњу саобраћајница.

Галерија фотографија

Коментари
0
795

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 4 * 9 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже