најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

18.Септембар 2023
Српска делегација од 1180 људи оптпутовала у Ханиоти

Српска делегација од 1180 људи, на чијем је челу председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма, кренула је у четвртак пут познатог грчког летовалишта Ханиоти, где ће боравити пет дана. Као и ранијих година, организатор путовања је Скупштина града Јагодине, а све трошкове сносе донатори. Пре поласка, путнике је поздравила Гордана Јовановић, начелница буџета у Скупштини града Јагодине.

„У делегацији је највише вас Јагодинаца. Са нама су здравствени радници из 20 клиничких центара, болница и домова здравља широм Србије, пољопривредници, привредници, васпитачи, чланови удружења пензионера, пчелара, волонтери Црвеног крста, припадници месних заједница, одборници, новинари и остали грађани. Захваљујем се и донаторима који су у целости финансирали трошкове путовања, тако да из буџета града није потрошен ниједан динар. Желим вам да се лепо проведете и да се одморите. Сигурна сам да сте то и заслужили“, рекла је Јовановић.

Они који су кренули на путовање, имали су само речи хвале за овај гест локалне самоуправе.

„Мислим да је ово изузетно леп гест локалне самоуправе. Нас петнаестак волонтера путује. Мислим да ћемо се лепо провести и да ће све бити у најбољем реду, као и да ћемо стећи нове пријатеље“,, рекао је Вељко Филиповић, председник

Омладинско теренске јединице Црвеног крста у Јагодини.

„Ово је супер. Идем први пут. Организација је одлична“, рекла је Душица Станојевић из Дома здравља у Јагодини.

„Ово је јако занимљиво и интересантно и лепо. До сада сам једном ишла у Грчку, али никада у Ханиоти. Биће сигурно лепо“, рекла је Јелена Јовичић, васпитачица из Јагодине.

„Ово је прва лига. Свака част. Мислим да ће бити супер. Организација је на високом нивоу. Први пут идем у Ханиоти“, рекао је Сретен Лековић, пензионер из Малог Поповића.

Повратак делегације очекује се у уторак, 19. септембра у вечерњим часовима.

Галерија фотографија

Коментари
0
29

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 3 * 8 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже