најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

25.Мај 2023
Председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић приредио је пријем за рукометашице Јагодине које су освојиле титулу првака Србије

У Скупштини града Јагодине данас је приређен пријем за играчице и руководство Женског рукометног клуба Јагодина, који је у овој сезони у Србији освојио све што се освојити може. Након друге победе у финалу плеј офа првенства Србије над Железничаром из Инђије, јагодинске рукометашице освојиле су титулу првака Србије, а пре тога освојиле су и трофеје у Купу Србије и Суперкупу Србије.

“Ви сте неко ко доноси радост и срећу и ја сам вам на томе веома захвалан. Ми се као град трудимо да личимо на вас и да будемо у свему први и у томе успевамо. Није лако да један тим у свакој новој сезони има 90 посто нових рукометашица и да се све то уклопи и освоји титула и првака Србије и Куп Србије и Суперкуп Србије. И зато честитам и председнику клуба Александру Миладиновићу и тренеру Драгану Маркову. Град Јагодина са своје стране испуњава све своје обавезе према клубу и плате су увек на време и онако како су договорене”, рекао је председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма.

Председник ЖОРК Јагодина Александар Миладиновић захвалио се граду Јагодини и лично председнику Марковићу на великој подршци клубу.

"Без подршке града ми не би постигли овакве успехе, а они су највећи у историји јагодинског клупског спорта” казао је Миладиновић. Тренер Драган Марков је истакао да је ово била веома тешка и напорна сезона, у којој је било много проблема са повредама, што је, како је рекао, био разлог да се не подигне лествица више на европској сцени.

На подршци су се захвалиле у име рукометашица Јелена Гојковић и Срна Сукур.

Пријему су присуствовали и градоначелник Јагодине Ратко Стевановић и начелник Поморавског округа Горан Милосављевић.

Последњих шест година Женски рукометни клуб Јагодина је освојио 4 титуле Првака Србије, 5 трофеја Купа Србије и убедљиво је најбољи тим у женском рукомету у Србији. У тих шест година чак 30 рукометашица Јагодине данас игра у најбољим европским клубовима.

Галерија фотографија

Коментари
0
53

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 2 + 1 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже