најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

27.Децембар 2022
Одржана последња овогодишња седница Скупштине града Јагодина

У Јагодини је одржана последња овогодишња седница Скупштине града. Одборници су усвојили неколико тачака дневног реда.Између осталог усвојене су одлуке о располагању непокретностима и покретним стварима у јавној својини града Јагодине, затим одлуке из области урбанизма и комуналних делатности, као и акти из области рада градских управа града Јагодине.Заменица председника Скупштине града Јагодине Снежана Вукашиновић, која је председавала седницом, на крају заседања је честитала свим грађанима Јагодине предстојеће новогодишње и божићне празнике и захвалила се одборницима и директорима јавних прдузећа на успешној сарадњи.

„Свима бих честитала празнике и да их проведете у миру, спокоју, окружени људима које највише волите и да се после празника вратимо нашим свакодневним активностима. Желим да следећа 2023.година свима буде боља и успешнија“, истакла је Снежан Вукашиновић.

Честитке поводом предстојећих празника упутили су и челници града и одборници.

„Желим да у име локалне самоуправе, председника Скупштине Драгана Марковића Палме и своје лично име честитам предстојеће новогодишње и божићне празнике свим житељима на територији Јагодине. Са жељом да празнике проведу породично и да све божићне радости поделе са најмилијима. За следећу годину желим пре свега мир у свету, да топови утихну и да разговори почну. Такође желим да следеће година за Србију буде успешнија, да се повећа привредни раст, да се отварају нова радна места, да субвенције домаћим инвеститорима буде веће, да јачамо пољопривреду. Пожелео бих да следеће године расте број новорођене деце, да млади људи формирају породице. Желим да следећа година свима буде успешнија на свим пољима“, рекао је градоначелник Јагодине Ратко Стевановић.

„Поручио бих грађанима Јагодине да могу да буду сигурни да ће наша скупштина и руководство града и у наредној години спроводити све оне програме које су спроводили у протеклих деценију и по, од социјалних давања и помоћи свим категоријама становништва до инфраструктурних пројеката. Такође очекујемо нове инвестицвије и најављено проширење већ постојећих фабрика што значи отварање нових радних места“, истакао је начелник одборник СПС-а у Скупштини града Горан Милосављевић. „Свим грађанима Јагодине честитао бих предстојеће новогодишње и божићне празнике са жељом да буду здрави, срећни и да теже остваривању својих циљева. Нашој земљи желим развој у економском и сваком другом смислу под руководством председника Александра Вучића. Наставићемо са реализацијом пројеката који су председник Србије и Влада Србије започели у овој години а ту пре свега мислим на уређење путне инфраструктуре и довођење нових инвеститора“, казао је заменик градоначелника Јагодине Иван Стаменковић.

„Честитамо предстојеће празнике нашим суграђанима и сународницима и да у здрављу и весељу испрате ову годину и дочекају нову. Оно што за следећу годину свакако прижељкујемо је да стану ратни сукоби, да ситуација на Косову и Метохији буде на стабилним ногама и да се не деси оно што нико не прижељкује а то је рат. Молимо Бога да нам да срећу“, рекао је одборник ,,Бунта Праве Србије“ Душан Марковић.

„Свим грађанима Јагодине пожелео бих све најбоље у Новој години како за новогодишње тако и божићне празнике и да буду у кругу своје породице. Ми одборници Скупштине града Јагодине трудићемо се као и до сада да радимо на добробит свих грађана“, рекао је одборник ПОКС-а Горан Јеличић.

„Честитам грађанима празнике и желим им пре свега здравље. Ове године много људи које сам познавао је изгубило живот, већина због канцера. Желим свима слогу и стабилну породицу и веће плате у наредној години“, казао је одборник ГГ ,,Нећемо да ћутимо“ Мита Арсић.

„Покрет за демократску Јагодину наставља и у новој години да кроз призму опозиционог деловања сагледава рад скупштинске већине. Гледамо да испунимо обећања која смо дали у предизборној кампањи у 2020.години. У складу са тим примећујемо да је ова година била изазовна за обичног човека и грађане Републике Србије. Желимо да наредна буде много боља него што је ова била, пре свега желимо срећу и здравље свим суграђанима и грађанима Србије. Тренутно је тешка ситуација на светској политичкој сцени и она се директно одражава и на стање у нашој земљи. Ја се надам да ће положај обичног човека бити бољи у бурним временима која су пред нама“, рекао је одборник Покрета за демократску Јагодину Александар Грковић. Наредна седница Скупштине града Јагодине биће одржана у новој 2023.години.

Галерија фотографија

Коментари
0
199

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 4 * 1 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже