најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

28.Август 2022
Јагодинска делегација отпутовала у Паралију

У Паралију је отпутовала делегација од 500 чланова из Јагодине. Њих је на пут испратила заменица председника Скупштине града Јагодине Снежана Вукашиновић.

„Делегација је врло шаренолика, у њој су привредници, пољопривредници, здравствени радници, свештеници Српске православне цркве, чланови удружења грађана, чланови привредно-политичке делегације, затим запослени у Јавно комуналном предузећу ,,Стандард“, запослени у вртићу ,,Пионир“, директори школа и новинари који ће пратити путовање и слати извештаје нама који остајемо у Јагодини. Желим да вас подсетим да ово путовање, као и сва ранија путовања, није финансирано из буџета града већ је финансирано средствима донатора којима се овом приликом захваљујем. Желим вам лепо време, срећан пут у своје име и име председника скупштине Драгана Марковића Палма захваљујући коме се организују ова путовања”, рекла је Снежана Вукашиновић.Чланови делегације изразили су задовољство што имају прилике да путују у Паралију а некима од њих је ово први одлазак на море.

Делегација, коју предводи председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма, у Паралији ће боравити до 31.августа.

Галерија фотографија

Коментари
0
148

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 2 * 3 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже