најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

13.Децембар 2021
Градско клизалиште у Јагодини почело са новом, 17.сезоном рада

Током зимског периода, Градско клизалиште главна је атракција међу децом и младима у Јагодини. За само пар дана од почетка нове, 17. сезоне рада, већ га је посетио велики број људи, на велико задовољство руководтства.-Клизалиште се простире на 500 квадратних метара. Доступно је и деци и одраслима. Власник клизалишта је град Јагодина, а њиме руководи Јагодински спортски савез. Цена је иста као и свих претходних година. За 100 динара добијају клизаљке и неограничено време проведено на леду. Сваке године је све веће и веће интересовање. Драго нам је да деца у Јагодини имају услова да уче да клизају. Сваке сезоне, преко 1000 малишана овде научи да клиза –рекао је Стефан Арсић, руководилац Градског клизалишта у Јагодини.Током целог дана: од јутарњих до вечерњих часова, на клизалишту се смењују посетиоци различитих старосних доби. Многи долазе како би увежбавали своје клизачко умеће, а има и оних који су ове године први пут обули клизаљке и стали на лед. Да је атмосфера на Градском клизалишту у Јагодини увек позитивна, потврдили су нам и млади клизачи.

„Овде ми се свиђа све и одлично се проводим. Мама и тата су ме научили да клизам. Сјајан сам клизач“, рекла је десетогодишња Анђела Милошевић, ученица Основне школе “Милан Мијалковић” у Јагодини.

„Клизалиште је супер! Све ми се овде свиђа и, по мом мишљењу, баш сам добар клизач. Сам сам научио и није било тешко“, рекао је деветогодишњи Новак Радосављевић, ученик Основне школе “17. октобар” у Јагодини. Градско клизалиште у Јагодини радиће и током новогодишњих и божићних празника. Сваке године, организује се и такмичење у клизању за ученике основних и средњих школа, а оно ће крајем сезоне бити одржано по 14. пут. Поред прилике да покажу своје вештине на леду, то ће уједно бити и шанса за њих да освоје вредне новчане награде. 

Галерија фотографија

Коментари
0
67

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 9 - 9 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже