најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

22.Јун 2021
Јагодински „Аква парк“ започео је 15. сезону рада

Иако због тмурног и облачног времена посетилаца тог дана није било у великом броју, ипак је било и оних који су одлучили да и такав дан искористе за купање и уживање у најпопуларнијој летњој туристичкој атракцији у нашој земљи. Први дан почетка рада традиционално је бесплатан за све посетиоце, а за претходних 14 сезона, Аква парк је посетило више о четири милиона људи. Из организације се надају да ће велика посећеност бити и током ове, 15. Сезоне.

„Око 300 хиљада посетилаца у току сезоне, од јуна до септембра, посети „Аква парк“. Мени је посебно драго да кажем да ми имамо посетиоце који су од првог дана долазили у Аква парк. Тада су долазили у неку извидницу од два дана, а сада ти људи летују овде по 10 и 12, а неки и по 15 дана. Стекли су неко поверење у Аква парк и драги су нам гости“, рекао је Зоран Глигоријевић, спортски директор „ЈАССА“.

Иако се епидемиолошка ситуација стабилизовала, из руководства су истакли да ће им безбедност посетилаца и купача и даље бити на првом месту.

„Ми смо и прошле године радили у много тежим околностима, али примењиваћемо исте мере као и прошле године, без обзира на то што ситуација јењава. Дезинфикује се целокупни простор атомизерима. Ради се и дезинфекција воде најсавременијим средствима, на највишем нивоу. Такође, врши се и дезинфекција угоститељских објеката и лежаљки. Све мере ћемо примењивати и могу са задовољством да кажем да се прошле године ниједан посетилац није пожалио да је имао неке проблеме у „Аква парку“. Тако ће бити и ове године –истакао је Глигоријевић.Занимљив је и податак да „Аква парк“ током лета запосли око 200 младих људи:-Имамо око 30 стално запошљенх радника у Спортском савезу који су на различитим пословима. Међутим, још 200 младих људи током лета запослимо на пословима спасилаца, дежурних радника, али и у угоститељству. То су деца која стичу свој први доходак у „Аква парку““, рекао је спортски директор „ЈАССА“.

Јагодински „Аква парк“ у својој понуди има девет базена различитих величина, систем тобогана од 700 метара, лежаљке и балдахине за 1500 посетилаца и пет ресторана. Цена је непромењена као и свих претходних година.

Једнодневна улазница, од 10 до 18 часова, за децу до 12 година је 300, а за одрасле 500 динара. Уколико се дође од 15 часова, цена улазнице за децу до 12 година је 100, а за одрасле 300 динара. Месечна карта важи само за посетиоце са пребивалиштем у Јагодини. За децу до 12 година, уз ђачку или здравствену картицу и слику, она кошта 1000 динара, а за одрасле уз важећи лични документ, цена је 2000 динара. Сезонска карта за децу до 12 година је 2000, док је одрасли могу купити по цени од 4000 динара. За студенте до 25 година , уз важећи лични документ, улаз је бесплатан. Радно време је сваког дана од 10 до 18 часова.

Коментари
0
57

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 9 - 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже