најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

03.Јун 2021
Здравствени радници отпутовали у Паралију

У организацији Скупштине града Јагодине на челу са Драганом Марковићем Палмом, а о комплетном трошку донатора, више од 600 људи из 25 градова из наше земље, отпутовало је у Паралију на четвородневни одмор. Међу путницима највише има медицинских радника, а организатори су нагласили да на овај начин желе да им се захвале за сву борбу против корона вируса коју су показали у претходном периоду:-Протеклих 15 месеци борили су се храбро против ковида 19 који је свима нама променио животе. Ужелели смо се уобичајених ствари и ових путовања. Са овог платоа, сваке године уназад до прошле године, деца су полазила на море пут Паралије и Буљарица, а одлазиле су и бројне делегације. Овоје други пут после путовања у Египат да са овог платоа креће делегација у Паралију. У њој су најбројнији здравствени радници. Међу њима су лекари, медицинске сестре, техничари и остало особље које се храбро борило и без којих би ова борба била другачија. Ово је начин да сви ми као локална самоуправа, на челу са Драганом Марковићем Палмом, кажемо једно велико хвала -рекла је Снежана Вукашиновић, заменица председника Скупштине града .   Јагодине. 

Здравствених радника било је како из Јагодине, тако и из осталих крајева наше земље. Сви су истакли да ће им овај одмор пуно значити:-Врло сам захвална и ово је један диван гест локалне самоуправе. Значиће нам овај краткотрајни предах од скафандера, маски и да се мало одморимо, да напунимо батерије и да наставимо даље да радимо као и до сада -рекла је Милица Михајлов, начелница Дечијег одељења у Јагодини, један од путника.    

У делегацији која је отпутовала били су и одборници у Скупштини града Јагодине, запослени у образовним и другим јавним установама, као и привредници. Повратак делегације која је отпутовала, је седмог јуна.

Галерија фотографија

Коментари
0
33

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 10 * 6 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже