најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

22.Јануар 2021
Грађани Јагодине се вакцинисали и у спортској хали Јасса у Јагодини

Вакцинација против корона вируса врши се како у јагодинском Дому здравља, тако и у спортској хали „ЈАССА“, где су постављена три пункта. Вакцинацију заједничким снагама организују Министарство здравља Републике Србије, локална самоуправа града Јагодине и Дом здравља:-Као што видите из приложеног, редови се не чекају. Нема задржавања, нема гужве и све је одлично организовано. Свако има свој термин од пет минута, тако функционишу пунктови у Дому здравља и Спортској хали „ЈАССА“. Суграђани са којима смо овде причали кажу да су одушевљени јер све иде брзо и све је одлично организовано, захваљујући Министарству здравља, Општој болници и Дому здравља и Скупштини града Јагодине. Могу слободно да дам препоруку свим градовима да оформе call центар, као што је оформио град Јагодина на иницијативу председника Скупштине града Јагодине Драгана Марковића Палме. Тако сви грађани могу да дођу до проверених и брзих информација, не морају да чекају званични call центар јер је велика гужва. Уколико неко не уме да се пријави путем електронске управе, може то учинити путем кол центра Скупштине града и тако убрзају процедуру.

„Они који су се пријавили преко call центра јуче и прекјуче, данас су примили вакцину”, рекла је Марија Јовановић, помоћница градоначелника Јагодине.

Грађани примају кинеску „Синофарм“ вакцину. Сви су истакли да је вакцинација одлично организована и да нема много чекања.

„Нисам ништа чекала, пријавила сам се. Прво сам хтела руску вакцину, али када сам чула да има и ова, нисам хтела да чекам и задовољна сам. Супруг и ја смо примили. Надам се да ће све да буде добро“, истакла је једна старија суграђанка.

„Размишљао сам се да примим руску вакцину, али унука ми ради у болници и рекла ми је да је ово боље. Организација је одлична“, рекао је један господин по завршетку вакцинације.

„Ја сам чекао кинеску вакцину, зато сам се одмах и пријавио када сам чуо да је стигла. Имам поверења у њу. Одлично се осећам. Сваке године се вакцинишем против грипа. Никакав бол нисам осетио“, напоменуо је један суграђанин.

„Нисам осетила ништа, стварно. Очекујем да коначно истребимо овај вирус, да сви будемо живи и здрави и да коначно почнемо да живимо нормално“, рекла је једна госпођа.

Непокретни пацијенти који нису у могућности да дођу до Дома здравља или Спортске хале „ЈАССА“ треба да позову call центар како би служба кућног лечења те грађане вакцинисали на терену. Кол центар Скупштине града Јагодине отворен је сваког дана од 8 до 20 часова.

Галерија фотографија

Коментари
0
92

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 1 + 10 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже