најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

26.Август 2020
Јагодински Аква парк центар за опуштање,спорт и забаву

Јагодински „Аква парк“ и протеклог викенда потврдио је статус једног од најпопуларнијих места за одмор. Ово место поред неколико базена и тобогана различитих величина, али и ресторана, туристима нуди и културно-забавни и спортски садржај, у ком сви могу бесплатно да уживају, а тако је било и протеклог викенда.Према подацима руководства, овај туристички објекат је протеклог викенда посетило око 6300 туриста из различитих крајева Србије. Поред посетилаца из Јагодине, највише је било туриста из Београда, али и оних из Крушевца, Крагујевца, Панчева, Ниша и Новог Сада. На паркингу је било око 1900 аутомобила из 59 различитих градова Србије. Чак 415 је било из Београда, 285 из Крагујевца, 174 из Крушевца, 253 из Ниша, 132 из Параћина и 78 из Новог Сада. Туристи су одушевљени понудом „Аква парка“ и атмосфером која током овог периода влада у њему.

„Избор је као и сваког лета пао на Јагодину. Место је, по мом мишљењу, једно од најбољих за одмор током ових врелих дана –рекао је један туриста из Пожеге.-Дошли смо породично на одмор овде. Стварно је пријатно и добро је да се дође овде да се побегне од короне”, рекла је туристкиња из Ковина.

„Први пут сам овде, није лоше. Штавише, одлично је. Мислим да може заменити море“, рекао је посетилац из Београда. У Аква парку се редовно одржавају и манифестације забавног карактера. Овај пут, приређена је забава за најмлађе, а у којој су уживали и они нешто старији. Ради се о наступу познатог мађионичара Риста Трачковића, познатијег по псеудониму Ричи. Он је истакао да му дружење са децом пружа велико задовољство, а да је наступ у Аква парку за њега нешто посебно.

„Мени је ово једно од најбољих места за рад. Увек једва чекам да се одазовем позиву из Јагодине и од срца долазим овде. Све најбоље могу да кажем за Аква парк“, рекао је видно расположен Ричи. Посетиоци су уживали у наступу мађионичара, а сваки изведени трик“, награђен је бурним аплаузима. Такође, сви посетиоци готово свакодневно могу да уживају у програму плесног клуба „Ла Луна“ из Јагодине, чији плесачи уз добро познате ритмове музике посетиоцима демонстрирају своје плесне вештине.Занимљиво је истаћи и да је тог дана до 16 часова јагодински зоолошки врт посетило 1700 људи, а велику посећеност током викенда забележио је и Музеј воштаних фигура. Важно је напоменути да се на сваком кораку водило рачуна о примени прописаних епидемиолошких мера, те је безбедност посетилаца руководству и овај пут била на првом месту.

Галерија фотографија

Коментари
0
100

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 4 + 4 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже