најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

03.Август 2020
Јагодински аква парк, главно одмаралиште српских туриста

С обзиром на то да су границе за српске туристе због актуелне ситуације са корона вирусом затворене, многи од њих спас од врућина траже у одмаралиштима широм Србије. Бање, планине и језера ове године имају много више туриста него иначе, а јагодински „Аква парк“ водеће је место за опуштање људи ове године. Туристи долазе из различитих крајева Србије, а како би њихов одмор протекао у најбољем реду, управа јагодинског „Аква парка“ дала је свој максимум да њихова безбедност буде на највишем могућем нивоу.

„Са лепим временом, враћа се и велики број купача. Туристи долазе буквално из целе Србије. Људи траже место за опуштање, а Јагодина је идеална за то. У Јагодини није проглашено ванредно стање, али ми предузимамо све могуће мере безбедности. Вршимо дезинфекцију руку и ногу свих посетилаца на улазу у „Аква парк“. Све лежаљке се налазе на прописаној дистанци, а чак и преко разгласа опомињемо посетиоце да држе одстојање. Воду контролишемо на свака два-три сата и у сваком тренутку имамо 15 лиценцираних спасилаца, тако да су испуњени сви услови за безбедно купање. Свима онима који се нису одлучили где ће провести лето, поручујемо им да дођу у Јагодину јер је она идеално место за одмор“, рекао је Љубомир Крстић, руководилац „Аква парка“ у Јагодини.

Велики број посетилаца различитих старосних генерација сваког дана долази у „Аква парк“ у потрази за спасом од врућине, а међу њима има како Јагодинаца, тако и оних из других крајева Србије попут Београда, Новог Сада, Крагујевца, Лознице, Чачка, Ужица и других градова и места. Најмлађи уживају у спуштању низ велелепне и разнобојне тобогане, што доказују њихови осмеси и граја, а у базенима има и млађих и старијих. Ипак, има и оних којима је довољно уживање на лежаљкама под сунцобранима, као и оних који у хладовини ресторана на отвореном са друштвом уживају у испијању освежавајућих напитака.

„Из Београда сам и супер се проводим. Први пут сам овде, дошла сам на викенд и супер је“, рекла нам је једна туристкиња.

„Из Новог Сада смо, долазимо овде већ пету годину заредом и наставићемо да долазимо. „Аква парк“ је одличан, Зоолошки врт је предиван, а цене су фантастичне“ рекла је једна госпођа из Новог Сада која је дошла са породицом.

„Дошли смо овде да се одморимо од ове епидемије. Карантин ми је досадио, преко главе ми је, те сам морао да нађем нешто што се разликује од свакодневнице. Одлично се проводимо и тобогани су стварно фантастични“, рекао је један млади туриста из Чачка. 

„Долазимо неколико година заредом и ово место је пун погодак за све људе који у овој ситуацији нису у могућности да оду негде даље на одмор“, рекла је једна туристкиња из Ужица.

Јагодински „Аква парк“ има осам базена, систем тобогана од 700 метара, лежаљке и балдахине за 1500 посетилаца и пет ресторана. Цена улазница је остала иста као и претходних година. За децу до 12 година улаз је 300, док је за одрасле 500 динара. Цена сезонске карте за децу до 12 година је 2000, а за одрасле 4000 динара. Радно време „Аква парка“ сваког дана је од 10 до 18 сати.

Галерија фотографија

Коментари
0
71

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 4 + 6 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже