најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

07.Април 2020
Наставља се подела хуманитарних пакета у Јагодини

Велики број волонтера је и седмог априлског преподнева, у организацији Скупштине града Јагодине и Центра за социјални рад, био на услузи старијим суграђанима и свима којима је помоћ најнеопходнија.

„У Центру за социјални рад се и даље наставља подела хуманитарних пакета. То су пакети са храном и са хигијенским средствима. До сада смо поделили преко 3000 пакета, а дневно поделимо више стотина. Они су намењени нашим најстаријим суграђанима, онима који имају преко 65 година, који су болесни, који имају мала примања и који немају ближе сроднике да се о њима старају. Град је обезбедио и кол центар који пружа могућност да се сваки грађанин јави и да каже шта му је потребно. Грађани свакодневно исказују своје потребе. Трудимо се да дођемо до свих, да одемо и у она најудаљенија села и да им укажемо помоћ. Наравно, ту постоје и различити захтеви: да се помогне при куповини лекова, при подизању пензија и при плаћању рачуна. Свакодневно смо на терену“, рекла је између осталог Бисерка Јаковљевић, директорка Центра за социјални рад у Јагодини.

За град Јагодина све док траје ванредно стање приоритет ће бити помоћ грађанима уз спровођење свих мера заштите од корона вируса.

Галерија фотографија

Коментари
0
105

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 3 - 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже