најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

22.Март 2020
Град Јагодина организовао таксисте и волонтере да бесплатно превезу старије од 65 година од маркета до куће

Град Јагодина је јутрос од 04 до 07 часова ујутру организовао локалне такси превознике да бесплатно превезу најстарије суграђане до својих домова, са намирницама које су купили. Волонтери су помогали најстаријим суграђанима да пренесу своје намирнице до таксија. 

Неколико десетина такси возила и неколико десетина волонтера су испред свих великих маркета у Јагодини дочекивали наше најстарије и бесплатно их превозили до њихових кућа. 

Директорка Центра за социјални рад града Јагодина Бисерка Јаковљевић изјавила је да је ово још једна у низу акција којима град Јагодина води рачуна о својим најстаријим суграђанима. Од почетка ванредног стања, свакога дана град Јагодина је преко Центра за социјални рад, а уз помоћ волонтера, поделио својим најстаријим и социјално угроженим суграђанима 2500 пакета са храном и исто толико пакета са средствима за хигијену.

Град Јагодина и ЈКП Стандард су претходних дана извршили дезинфекцију и града и села и са тим послом ће наставити и даље. Јагодина чини све у циљу што успешније превенције и борбе против епидемије вируса COVID-19.

У Јагодини до данас није потврђен ниједан случај заражених вирусом COVID-19.

Галерија фотографија

Коментари
0
71

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 0 * 0 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже