најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

14.Јануар 2020
Дочекана православна Нова година на градском тргу у Јагодини

Локална самоуправа града Јагодине већ традиционално годинама уназад организује дочек православне Нове године на градском тргу. Сваке године наступи неко од познатих музичких извођача, а ове године на сцену је ступио певач Аца Лукас са својим бендом.

Аца Лукас, иначе један од најпопуларнијих музичких извођача данашњице, до сада је више пута наступао у Јагодини, тако да му овдашња публика није страна, а из овог града носи само позитивне утиске.

„Врло радо наступам у Јагодини већ ко зна који пут. Одлична је атмосфера, као и публика, сви су срећни, весели и задовољни. Ми ћемо се потрудити да будемо добри. Увек ћемо радо долазити овде. Град Јагодина изгледа као метропола, врло је сређен. Чист је и леп, а знате ко је заслужан за то. А оно што ваља, не треба мењати никад“, рекао је Лукас пред почетак наступа.

Новогодишњи концерти у Јагодини традиционално почињу у 22:45, када је на сцену ступио познати певач. Током концерта, ређали су се хитови попут „Истина је да те лажем“, „Волиш ли ме“, „Нисам преживео“, „Лична карта“ и други, а публика је свако извођење наградила бурним аплаузима. У публици је било људи свих старосних генерација, а највише оних младих који су хорски певали њима већ добро познате песме. Наравно, сваки тренутак бележили су камерама мобилних телефона, тако да је позитивног расположења било са свих страна.

После традиционалног одбројавања последњих секунди старе године, уследио је шаренолики и велелепни ватромет који је одушевио публику на тргу. Судећи по осмесима многобројних људи на тргу и њиховом добром расположењу, температура испод нуле им свакако није сметала, а овај дочек православне Нове године сигурно ће многима остати у најлепшем сећању.

Галерија фотографија

Коментари
0
107

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 4 + 0 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже