најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

24.Децембар 2019
Посета јагодинске делегације Бечу

Првог дана посете јагодинске делегације Бечу, коју предводи председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма, пољопривредни произвођачи, њих 400 посетили су Едукативни центар за пољопривреду, у области Пихра, који у свом саставу има фарму крава и млекару.

Јагодинске пољопривреднике пре обиласка Едукативног центра за пољопривреду, кога иначе похађа 200 ученика узраста oд 14 до 18 година, и који су смештени у школском интернату, а које обучава 60 професора и педагога, поздравили су начелник области Пихра у Доњој Аустрији Гунта Шаубах и директор Едукативног центра Јозеф Сидер.

Испред града Јагодине на добродошлици домаћинима  сезахвалио помоћник градоначелника града Јагодине Мирослав Цвијетић и том приликом уручио је златне плакете града Јагодине, а посебну захвалност изразио је Рихарду Бихлеру, председнику Удружења за очување крава сименталске расе.

Током посете Едукативном центру пољопривредници из Јагодине су истакли да су одушевљени оним што су видели и изразили су захвалност локалној самоуправи, што им је омогућила да овим путовањем стекну нова искуства.

Пољопривредни произвођачи из Јагодине током другог дана посете Бечу, обишли су дворце  Шенбрун и Белведере, који представљају заштитни знак главног града Аустрије и које годишње посети више милиона туриста из целог света. Лепо сунчано време, одлична организација и обилазак ових културно историјских знаменитости, учинили су да ова посета Бечу, у организацији јагодинске локалне самоуправе, пољопривредним произвођачима остане у најлепшем сећању, о чему најбоље сведочи њихово одушевљење и захвалност.

Галерија фотографија

Коментари
0
49

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 9 - 7 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже