најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

05.Новембар 2019
У Беч отпутовали самохрани родитељи из Јагодине

У организацији Скупштине града Јагодина, а о трошку донатора, у Бечу ће до 7.новембра боравити 320 самохраних родитеља из Јагодине. Они ће обићи културно историјске знаменитости града и упознати се са животом аустријске престонице. Делегацију су на пут испратиле заменица градоначелника Јагодине Снежана Вукашиновић и директорка Центра за социјални рад Бисерка Јаковљевић.

„Поздрављам вас у име града и председника Скупштине града Јагодине Драгана Марковића који је иницирао ово путовање. У Беч је кренуло 320 родитеља који се самостално брину о деци и самохраних родитеља. Путовање је обезбеђено од стране донатора, тако да град не финансира ово путовање. Надам се да ћете се сви лепо провести, остати тако насмејани и да ћете понети пуно успомена из Беча. Углавном вас све познајем лично и знам да већина никада није била у Бечу и иностранству тако да је ово прилика да видите тај диван град и да понесете пуно успомена“, рекла је Бисерка Јаковљевић.

Осим самохраних родитеља, у Беч је отпутовала и политичко-привредна делегација предвођена председником Скупштине града Драганом Марковићем Палмом који ће у Бечу имати неколико састанака са аустријским политичарима.

Галерија фотографија

Коментари
0
49

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 10 - 1 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже