најактуелније:

У четвртак, 22.августа 2019. године од 8 до 16 часова у Скупштини града Јагодине биће одржан пријем грађана. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

13.Јул 2019
Сечењем славског колача у јагодинској Скупштини града обележена слава града

Свечаности сечења славског колача у Скупштини града Јагодине, поводом градске славе Петровдан, присустовале су личности духовног и световног живота Јагодине, Поморавског округа, одборници Скупштине града, представници политичких странака, полиције, војске, привредног, и јавног живота. Све присутне је у име локалне самоуправе поздравио Ратко Стевановић, градоначелник Јагодине,осврнувши се на мисију локалне самоуправе која је претходних 15 година непромењена.

„Желим да на овај свечани дан за све Јагодинце истакнем да локална самоуправа предвођена председником Скупштине Драганом Марковићем Палмом и даље остаје на свом изворном принципу утемељеном пре деценију и по, да буџет користе грађани, а не функционери. Из овог приступа утемељено је врло важно мишљење да је друштвени стандард Јагодинаца најбољи у Србији. И ове године ми настављамо са повећањем тог нивоа стандарда кроз низ активности од којих бих посебно истакао две: бесплатан превоз за све грађане Јагодине на територији града, којим се директно помаже породичном буџету грађана, као и насипање атарских путева којима омугућујемо пољопривредницима да брже дођу до својих њива и на тај начин смање трошкове производње“, истакао је Ратко Стевановић, градоначелник Јагодине.

Овогодишњи колачар Дарко Милетић, директор Дома здравља, предао је колач Николи Радосављевићу, председнику Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини.

„Сам овај чин преузимања славског колача од стране Српске напредне странке, за наредну годину, симболузује одличну сарадњу и узајамно поверење странака како у Србији тако и овде на локалну. То нас такође још више обавезује, да радимо и створимо нашим грађанима још боље услове за живот, отварамо нова радна места, водимо бригу о сваком појединцу и следимо политику нашег председника Александра Вучића”, рекао је Никола Радосављевић, председник Градског одбора СНС у Јагодини, честитајући градску славу својим суграђанима.

Галерија фотографија

Коментари
0
49

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 6 * 9 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже