најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

11.Јун 2019
Одржана 28. седница Скупштине града Јагодине

На 28.седници Скупштине града Јагодине, којом је председавао Драган Марковић Палма, председник Скупштине, након утврђеног кворума и једногласно усвојеног дневног реда, приступило се гласању за 17 тачака.

Усвојен је предлог Одлуке о измени Одлуке о буџету града Јагодине за 2019.годину, као и предлози Одлуке о кредитној подршци регистрованим комерцијалним пољопривредним газдинствима која се односи на субвенционисање каматне стопе на краткорочне кредите за набавку обртних средстава, прикључних машина и опреме,  као и привредним субјектима на територији града, који су у складу са Законом о рачуновоству разврстани као предузетници, микро, мала и средња правна лица.  

Између осталог, одборници  су једногласно усвојили предлог решења о именовању Небојше Петровића за директора Културног центра Јагодине, решења о образовању Координационог тима за израду плана развоја града и разрешењу и именовању чланова Штаба за ванредне ситуације. 

Такође, усвојени су предлози програма из области пољопривреде, социјалне политике, здравства и просвете.

На 28. седници  Скупштине града Јагодине, изабран је нови члан Градског већа.  Комисија у саставу Животије Јовановић, председник  Сања Павловић и Добрица Милошевић, чланови, утврадила је,  након тајног гласања, да је свих двадесет четворо одборника једногласно подржало скупштински предлог градоначелника Ратка Стевановића да нови члан  Градског већа буде Војо Гобељић, специјалста радиологије из Јагодине уместо разрешеног члана Зорана Глигоријевића.

Галерија фотографија

Коментари
0
136

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 10 - 1 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже