најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

25.Децембар 2018
Одржана 24. Скупштина града Јагодине

Одборници Скупштине града Јагодине су, у понедељак, на последњој овогодишњој седници усвојили предлог Статута града града Јагодине, затим неколико аката из области урбанизма, као и измене и допуне одлуке о локалним комуналним таксама. Усвојени су акти у вези са програмима пословања јавних предузећа за 2019.годину.
Такође је усвојен предлог одлуке о приступању изради Плана развоја града Јагодине за период од 2019.до 2026.године. Циљ израде овог плана је дефинисање визије одрживог развоја града, одржавање стабилног економског раста и запошљавања, обезбеђење социјалног напретка, смањења сиромаштва као и унапређење свеобухватног квалитета живота грађана.
Последњом седницом Скупштине града у 2018.години председавао је председник Скупштине Драган Марковић Палма који је честитао одборницима и грађанима Јагодине предстојеће празнике.
„Желим вама и грађанима Јагодине срећну Нову годину и божићне празнике  а ми да наставимо овако добро да радимо и у 2019.години“, рекао је Марковић.
Ово је била прилика и да се говори о плановима за наредну годину. Градоначелник Јагодине Ратко Стевановић очекује у 2019.години бољи живот, веће плате и пензије, већи животни стандард.
Све тачке на седници Скупштине града Јагодине усвојене су једногласно.

Галерија фотографија

Коментари
0
222

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 7 - 6 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже