најактуелније:

Дочекајте Нову 2019. годину на градском тргу у Јагодини уз групу Галија, организатор Скупштина града Јагодине. Почетак концерта је у 22:45. Добродошли! |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

24.Новембар 2018
Одржана 22. седница Скупштина града Јагодине

Руководство града и одборници Скупштине града Јагодине се слажу у оцени да ће наш државни врх учинити све да се ситуација на Косову и Метохији решити на миран начин и да ће се заштитити српско становништво.

Одборници су, између осталог, усвојили предлоге из области утврђивања, наплате и контроле јавних прихода и то предлог одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2019.годину на територији града Јагодине, затим предлог одлуке о висини стопа пореза на имовину за 2019.годину и предлог одлуке, као и предлог одлуке о локалним комуналним таксама. Такође је усвојен предлог одлуке о обавезном начину решавања стационарног саобраћаја у Јагодини. Одборници су такође усвојили предлог о измени решења о образовању радног тела за унапређење безбедности града Јагодине.

Најновија дешавања на Косову и Метохији, упад специјалних јединица РОСУ и хапшења у Северној Митровици, била су тема о којој су говорили челници и одборници Скупштине града Јагодине.

Градоначелник Јагодине Ратко Стевановић је рекао да већ дуже време албанска национална мањина покушава да окупира и отме део територије суверене државе Србије.

Галерија фотографија

Коментари
0
85

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 7 + 5 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже