најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

31.Август 2018
Приређена свечана вечера за делегацију из Јагодине у Паралији

У Паралији је за делегацију из Јагодине, која броји 450 чланова, а у којој су просветни радници, пензионери, привредници, студенти, запослени у Јавно комуналном предузећу „Стандард” из Јагодине и одборници, организована вечера чији трошак су сносили донатори. Вечери су присуствовали и председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма и градоначелник града Катерини Савас Хионидис. Хионидис је рекао да се он у Србији осећа као у својој земљи, те да је сигуран и да се грађани Србије у Грчкој осећају као у својој земљи.

„Захваљујем се Драгану Марковићу Палми који је почасни грађанин нашег града Катерини и који је добио од од нас Златни кључ који отвара сва врата у нашем граду. Грчка вас воли, Катерини вас воли. Имате срећу што имате Драгана Марковића који се бори за своју Србију. Србија и Грчка иду напред”, рекао је Хионидис обраћајући се делегацији изЈагодине. Градонечелник Катерини је Марковићу поклонио ручни сат.

„Ово је скроман и симболичан поклон, мада Марковићу сат не треба, јер све време ради за све људе у Србији”, поручио је Хионидис, за шта је награђен великим аплаузом присутних.

„Ми смо вечерас наручили три песме. Прва је „Ко да ми отме из моје душе Косово“ и видели сте колика је подршке Грчке нашој земљи. Друга је „Не може нам нико ништа“. То је порука за неколико европских земаља које све време хоће да угрозе и Србију и Грчку. Ево, ми се песмом бранимо. Не желимо да ратујемо. Песмом се бранимо против таквих држава. Трећа песма коју смо наручили била је „Ко то каже ко то лаже Србија је мала“. Србија је можда мала у географском смислу и по броју становника, али Србија има велику душу и има једног великог пријатеља који се зове Грчка“, рекао је председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма.

Коментари
0
96

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 1 * 10 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже