најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

28.Август 2018
Јагодинска политичко привредна делегација отпутовала у Паралију

У организацији Скупштине града Јагодине у Паралију је отпутовало око 450 чланова политичко привредне делегације из Јагодине у којој су просветни радници, пензионери, привредници, одборници и запослени у јавно комуналном предузећу „Стандард“. На челу делегације је председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма.

„Чланови делегацијеће са председником Скупштине града Драганом Марковићем Палмом учествовати у више одвојених састанака са својим колегама, тако да ће просветари обићи неколико школа и тамо се упознати са наставним плановима и програмима који се одвијају у Грчкој, а политичко привредни део делегације ће бити на више одвојених састанака такође са својим колегама. Све ово је организовано средствима донатора и ниједан динар није потрошен из буџета града Јагодине“, рекла је директорка Центра за социјални рад у Јагодини, Бисерка Јаковљевић.

Директори просветних установа и просветни радници јако су задовољни што су кренули на још једно корисно путовање, а њихово мишљење деле и пензионери и запослени у ЈП „Стандард“. Јагодинска делегација из Паралије се враћа 1. септембра.

Галерија фотографија

Коментари
0
110

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 1 + 7 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже