најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

28.Август 2018
Јагодинска политичко привредна делегација отпутовала у Паралију

У организацији Скупштине града Јагодине у Паралију је отпутовало око 450 чланова политичко привредне делегације из Јагодине у којој су просветни радници, пензионери, привредници, одборници и запослени у јавно комуналном предузећу „Стандард“. На челу делегације је председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма.

„Чланови делегацијеће са председником Скупштине града Драганом Марковићем Палмом учествовати у више одвојених састанака са својим колегама, тако да ће просветари обићи неколико школа и тамо се упознати са наставним плановима и програмима који се одвијају у Грчкој, а политичко привредни део делегације ће бити на више одвојених састанака такође са својим колегама. Све ово је организовано средствима донатора и ниједан динар није потрошен из буџета града Јагодине“, рекла је директорка Центра за социјални рад у Јагодини, Бисерка Јаковљевић.

Директори просветних установа и просветни радници јако су задовољни што су кренули на још једно корисно путовање, а њихово мишљење деле и пензионери и запослени у ЈП „Стандард“. Јагодинска делегација из Паралије се враћа 1. септембра.

Галерија фотографија

Коментари
0
97

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 9 + 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже