најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

24.Август 2018
На пријему грађана више од 2100 грађана разговарало је са председником Скупштине града Јагодине

„Ово је 14. година како организујемо пријем за грађане са територије града Јагодине, последњег петка у августу месецу, јер првог септембра деца полазе у школу и хоћемо да помогнемо породицама које имају децу, без обзира да ли имају троје, четворо, петоро деце или ако имају једно дете, а један родитељ ради и они имају право на помоћ. На данашњем пријему пријавило се 2100 грађана са територије града Јагодине, а највећи број је управо оних који имају више деце, исто тако има и старијих и болесних којима је потребна помоћ за лекове“, рекао је данас новинарима у Скупштини града Јагодине, председник јагодинског парламента Драган Мраковић Палма.
„Висину помоћи не одређујем ни ја, ни градоначелник, нити директорка Центра за социјални рад, већ надлежна комисија. Тако помоћ за једно дете које иде у школу износи 3.000 динара и то значи ко има четворо школске деце добије помоћ од 12.000 динара, а они који су болесни и треба има новац за лекове, добијају по 2.000 динара и све то иде преко Центра за социјални рад. Ми смо једни град у Србији где има овакав пријем грађана. Ја желим да се солидаришем са људима и да им помогнем“ рекао је Марковић и додао да
Јагодина има добру сарадњу са државом, са председником државе, Владом Србије и како је рекао, „оно што ми можемо желимо да им помогнемо“.
Драган Марковић Палма је најавио до краја године долазак још неколико инвеститора у Јагодину. „Ја се надам да ћемо имати и једну велику кинеску фабрику“ , казао је Марковић.

Галерија фотографија

Коментари
0
129

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 8 - 1 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже