најактуелније:

Дочекајте Нову 2019. годину на градском тргу у Јагодини уз групу Галија, организатор Скупштина града Јагодине. Почетак концерта је у 22:45. Добродошли! |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

16.Јул 2018
Нова група основаца и средњошколаца отишла на море о трошку Скупштине града Јагодине

На петодневно летовање у Паралију отпутовала група ученика из средње школе „Никола Тесла“, док су групе четвртака из три основне школе  отишле у Буљарице .

Матуранти Електротехничко-грађевинске школе „Никола Тесла“ из Јагодине отпутовали су на петодневно летовање у Паралију. Ово је трећа група средњошколаца која је отпутовала о трошку града на море, а ова акција града Јагодине успешно се спроводи већ 14 година. Ученике је по традицији, поред родитеља, испратила заменица градоначелника Јагодине, Снежана Вукашиновић.

„Ово је последња прилика да сви буду заједно на окупу, јер после крећу на факултете. Можда ће се виђати на годишњицама матуре и ово је јединствена прилика неко време проведу заједно, да се можда подсете неких несташлука и догодовштина током четворогодишњег заједничког дружења“, рекла је Вукашиновић.

Професорка у школи „Никола Тесла”, Слађана Миљковић, која је са ученицима кренула на пут, хвали овај гест локалне самоуправе:

„Ова дугогодишња акција нашег града је веома успешна и мислим да јој се радују и родитељи и ђаци. У своје и њихово име се захваљујем граду Јагодини. Мислим да су ученици жељно ишчекивали ово последње заједничо путовање, јер после тога се разилазе и свако иде на своју страну“, рекла је професорка.

Претходне суботе, пут Буљарица отишли су свршени четвртаци из три основне школе: “Рада Миљковић” из Јагодине, “Радислав Никчевић” из Мајура и “Јоца Милосављевић” из Багрдана. Директорка Основне школе “Радислав Никчевић” из Мајура, Верица Ивановић Јовановић, истакла је да су ђаци једва чекали да крену:

„Ово је само доказ да локална самоуправа, на челу са председником Драганом Марковићем Палмом, брине о деци и том материјалном моменту јер сви знамо колико данас кошта одлазак на море. Деца су због овога већ недељама у еуфорији, што је нормално за њихов узраст. Очекујемо све најбоље“, рекла је директорка. Са ученицима традиционално, поред наставника и професора, крећу обезбеђење, лекари и спасиоци.

Галерија фотографија

Коментари
0
80

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 7 * 6 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже