најактуелније:

Дочекајте Нову 2019. годину на градском тргу у Јагодини уз групу Галија, организатор Скупштина града Јагодине. Почетак концерта је у 22:45. Добродошли! |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

10.Јун 2018
Отворена 12.сезона купања у јагодинском „Аква парку“

Дванаеста сезона купања у јагодинском „Аква парку“ званично је отворена. Традиционално, први дан рада је био бесплатан за све посетиоце, како из Јагодине тако и из целе Србије.Многобројни посетиоци окупили су се испред капије „Аква парка“ још у раним јутарњим часовима, а према проценама службе, најпопуларније одмаралиште у Србији, тог дана посетило је више од 2000 људи. Посетиоци свих генерација су уживали у купању и боравку у велелепном комплексу базена, све до подне када је уследило краткотрајно невреме са кишом и грмљавином која је накратко растерала купаче. Међутим, то их није спречило да одмах после кише наставе са забавом у базенима и на тобоганима.

„Против природе не можемо, али наше госте ништа није могло да поремети. Купачи су се врло брзо вратили својим започетим активностима, што само показује да се народ ужелео овог туристичког објекта. Бесплатан дан отварања је код нас већ традиција. То важи не само за становнике Јагодине, већ и за посетиоце из целе Србије. Искрено се надам да ће велика посећеност бити и наредних дана, као што је била и претходних година“, рекао је Зоран Глигоријевић, директор „Аква парка“ у Јагодини.

Поред јединствених базена и тобогана, тим запослених у „Аква парку“ је за своје посетиоце припремио и културно-забавни програм који ће трајати током читаве летње сезоне.

„Преко дана ћемо имати аниматоре, кловнове, плесне тачке, а у вечерњим часовима спремамо музички програм, тако да се надам да наши гости неће бити ту само један дан, већ више дана, на мини одмору, што није необично за Јагодину и „Аква парк“. Желимо да имамо најпосећенији и најлепши „Аква парк“ у Европи, а уједно и најјефтинији, пошто се цена улазница и услуга није мењала већ 10 година. Позивам све туристе да дођу у Јагодину и да уживају у благодетима које пружа наш „Аква парк“, а ми ћемо их са задовољством дочекати“, рекао је Глигоријевић.

„Аква парк“ од свог отварања 2007. године главна је туристичка атракција у Србији. Само прошле године, кроз овај комплекс базена прошло је више од 500 хиљада туриста. На својих пет хектара површине, „Аква парк“ нуди седам базена, од којих је један олимпијски, шест ресторана и терене за мале спортове. Посетиоцима је на располагању 1200 лежаљки и сунцобрана, као и паркинг који може да прими 1000 возила.

Цена је остала непромењена као и претходних година: 500 динара ће једнодневна улазница за одрасле, док је за децу до 12 година 300 динара. Од 15 до 18 часова, цена за одрасле је 300 динара, а за децу до 12 година 100 динара. Организоване групе могу посетити „Аква парк“ по цени од 400 динара за одрасле и по цени од 200 динара за децу до 12 година. Месечна карта за одрасле кошта 2000 динара, док је за децу до 12 година 1000 динара. За сезонску карту, која важи од отварања до затварања купалишне сезоне, одрасли треба да издвоје 4000 динара, док је за децу цена ове карте 2000 динара.

Галерија фотографија

Коментари
0
124

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 7 - 4 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже