најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

07.Јун 2018
Делегација из Јагодине отпутовала у Грчку

У организацији Скупштине града Јагодине 350 чланова делегације и то: привредника, политичара, медицинских радника, васпитача, свештеника, студената, пензионера, голубара, рукометашица, чланова КУД-ова, отпутовало је у Паралију где ће боравити до 11.јуна и имати низ активности, изјавио је председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма који је на челу делегације.

Вођа пута, директорка Центра за социјални рад у Јагодини Бисерка Јаковљевић је рекла да је путовање плаћено средствима донатора и додала:

„У делегацији су и рукометашице Јагодине које су први пут у историји постале првакиње државе. Са нама су и чланови КУД-ова који су освојили прво, друго и треће место на Сусретима села. Планиран је обилазак православне цркве у Катерини, лекари ће обићи болницу у Катерини, а васпитачице ће обићи њихове вртиће. Привредно политичка делегација ће имати састанке у Солуну. Надам се да ће ово бити успешна посета”, рекла је Бисерка Јаковљевић.

Политичко-привредна делегација ће имати низ активности у Катерини, чији је почасни грађанин Драган Марковић Палма, као и у Солуну. Трошкове боравка покривају донатори.

Видео галерија

Коментари
0
108

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 10 - 9 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже