најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

07.Јун 2018
Делегација из Јагодине отпутовала у Грчку

У организацији Скупштине града Јагодине 350 чланова делегације и то: привредника, политичара, медицинских радника, васпитача, свештеника, студената, пензионера, голубара, рукометашица, чланова КУД-ова, отпутовало је у Паралију где ће боравити до 11.јуна и имати низ активности, изјавио је председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма који је на челу делегације.

Вођа пута, директорка Центра за социјални рад у Јагодини Бисерка Јаковљевић је рекла да је путовање плаћено средствима донатора и додала:

„У делегацији су и рукометашице Јагодине које су први пут у историји постале првакиње државе. Са нама су и чланови КУД-ова који су освојили прво, друго и треће место на Сусретима села. Планиран је обилазак православне цркве у Катерини, лекари ће обићи болницу у Катерини, а васпитачице ће обићи њихове вртиће. Привредно политичка делегација ће имати састанке у Солуну. Надам се да ће ово бити успешна посета”, рекла је Бисерка Јаковљевић.

Политичко-привредна делегација ће имати низ активности у Катерини, чији је почасни грађанин Драган Марковић Палма, као и у Солуну. Трошкове боравка покривају донатори.

Видео галерија

Коментари
0
93

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 6 + 1 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже