најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

04.Јун 2018
Почиње са радом Летња сцена излетишта „Поток“

Летња сцена излетишта „Поток“ сваке године привлачи пажњу свих старосних генерација, како из Јагодине, тако и из других градова у Србији. Овогодишњи програм званично почиње у суботу, 9. јуна, када ће у термину од 20 часова, на летњој сцени наступити хор Факултета педагошких наука у Јагодини, као и фолклорни ансамбл и оркестар ове образовне институције.

„На овај начин, желели смо да се и ми као установа прикључимо обележавању 120 година едукације учитеља и 25 година постојања Факултета педагошких наука у Јагодини. И ове године, као и свих претходних сезона, потрудили смо се да свако нађе нешто за себе. Ове године имаћемо гостовања дечијих представа из Београда, разних културно-уметничких друштава, певача народне, забавне и класичне музике попут Оливера Њега, Николе Рацкова, „Триа Старчевић“, групе „Гарави сокак“ и многих других. Припремили смо богат и разноврстан програм, тако да ће бити за свакога понешто“, рекао је Небојша Петровић, директор Културног центра „Светозар Марковић“ у Јагодини, који је иначе и организатор догађаја у „Потоку“, док је покровитељ целе манифестације Скупштина града Јагодине.

Сав програм на летњој сцени излетишта „Поток“ је бесплатан, а истог дана, 9.јуна са почетком у 10 часова, почиње и нова сезона купања у јагодинском „Аква парку“.

Коментари
0
306

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 3 * 7 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже