најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

25.Мај 2018
Јагодински „Аква парк“ почиње са радом 9.јуна, бесплатaн улаз за све посетиоце

Први српски „Аква парк“ кренуће са новом сезоном рада у суботу, 9. Јуна 2018.год.  од 10 часова. Тог дана, традиционално, улаз ће бити бесплатан за све посетиоце.

„Аква парк“ већ годинама уназад бележи рекордну посећеност, а само протекле године кроз овај велелепни комплекс базена прошло је више од 500 хиљада туриста. На својих пет хектара површине, „Аква парк“ нуди седам базена од којих је један олимпијски. Такође, има шест ресторана и терене за мале спортове. Ово јединствено одмаралиште има 1200 лежаљки и сунцобрана, као и велики паркинг који може да прими 1000 возила.
Првог дана, улаз је бесплатан, а цена ће осталих дана бити иста као и претходних десет година: 500 динара за одрасле, 300 динара за децу до 12 година. Од 15 до 18 часова, цена за одрасле је 300 динара, а за децу до 12 година 100 динара. Организоване групе, „Аква парк“ могу посетити по цени од 400 динара за одрасле и по цени од 200 динара за децу до 12 година. Месечна карта за одрасле кошта 2000 динара, а за децу до 12 година је 1000 динара. Сезонска карта за 3 месеца износи за одрасле 4000 динaра, а за децу 2000 динара.
Добродошли!

Коментари
0
312

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 8 * 8 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже