најактуелније:

Бесплатно студијско путовањ у Беч у организацији града Јагодине од 4. до 6. марта 2019.године за студенте, пријаву можете преузети са сајта града Јагодине и скенирано послати на studenti.jagodina@gmail.com или донети лично у канцеларију 21 у Скупштини града Јагодина. Почетак пријављивања 21.јануар, а рок за подношење пријаве је 20.фебруар 2019. до 15 часова. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

21.Мај 2018
Одржана завршна приредба деце јагодинских вртића

Традиционална завршна приредба јагодинских вртића одржана је у спортској хали „ЈАССА“ у Јагодини.У приредби је учествовало више од 400 малишана свих јагодинских вртића: „Пионир“, „Сунце“, Лептирић“, „Бамби“, „Пчелица“ и „Пиварац“, а назив овогодишње манифестације био је „Музичким корацима до школских клупа“. Тим поводом, деца су показала све оно што су припремала недељама уназад са својим васпитачима, а то су кореографије уз познате музичке нумере.
Помоћница директора предшколске установе „Пионир“, Весна Остојић, презадовољна је због успешне организације још једне дечије приредбе.
„И ове године, наши предшколци су припремили диван музички програм са разноврсним, шареним и лепим костимима. Ову приредбу радимо већ 30 година и наша деца су са љубављу и радошћу ишчекивала свој наступ на подијуму. Сваке године, хала је све пунија и музика је саставни део њихових живота. Васпитачице су се побринуле за костиме и кореографије. Имали смо различите стилове музике: од дечије па све до модерне. Свим нашим предшколцима у име предшколске установе „Пионир“ желим срећан полазак у школу, добро здравље, да имају пуно петица и да своје дане у вртићу никада не забораве. Њихов растанак од васпитача протекао је на најбољи могући начин“, рекла је Остојић тим поводом.
 Манифестација је традиционално завршена групним плесом уз песму „Довиђења, драги васпитачи“, а по завршетку нумере са плафона хале пало је на стотине шарених балона, на опште одушевљење деце. На овај начин, они су показали свима да су и више него срећни због новог поглавља у њиховим младим животима, а то је полазак у школу.

Галерија фотографија

Коментари
0
138

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 6 * 9 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже