најактуелније:

Дочекајте Нову 2019. годину на градском тргу у Јагодини уз групу Галија, организатор Скупштина града Јагодине. Почетак концерта је у 22:45. Добродошли! |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

23.Март 2018
Одржана 17.седница Скупштине града Јагодине

У Јагодини је одржана 17.седница Скупштине града Јагодине на којој су одборници и овога пута радили ефикасно тако да су 11 тачака дневног реда усвојили за десетак минута и то једногласно.

Одборници Скупштине града Јагодине усвојили су, између осталог, предлог одлуке о расписивању јавног позива за доделу бесповратних средстава за реализацију инвестициониох пројеката којима се унапређује локални економски развој. Како се наводи у образложењу, доделом бесповратних средстава, у складу са критеријумима из јавног позива, створиће се услови за отварање нових фабрика и запошљавање грађана, што је један од основних принципа рада града Јагодине. Јагодинска привредно-политичка делегација, на челу са председником Скупштине града Драганом Марковићем Палмом, недавно се вратила из Турске где је, осим са представницима највишег државног врха ове земље, имала и разговоре са потенцијалним инвеститорима који желе да отварају фабрике у Јагодини.

На овој седници одборници су усвојили предлоге аката из области буџета града, из области урбанизма, предлоге одлуке о утврђивању минималне накнаде за текуће и инвестиционо одржавање зграда и накнаде за рад принудног управника зграда. Такође је усвојен предлог решења о именовању Бисерке Јаковљевић за директора Градског центра за социјални рад у Јагодини која је и до сада обављала ту функцију.

Галерија фотографија

PDF документа

Коментари
0
166

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 4 - 1 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже