најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

02.Март 2018
Пријем рукометашица „Јагодина“ у Скупштини града Јагодина

Председник Скупштине града Јагодина  Драган Марковић Палма примио је рукометашице „Јагодине“  у просторијама Скупштине града. Повод за пријем били су успеси рукометашица из Јагодине као што су победа против „Наиса“ из Ниша, освајање Купа источне Србије и пласмана Србије у завршницу Купа. Драган Марковић Палма им је честитао на постигнутим успесима:
-Играле сте као да се борите за првака Европе. Ми из буџета финансирамо све спортове, а женски рукомет је у супер лиги. Водимо рачуна да урадимо све што обећамо и да измиримо све обавезе према вама. Честитам вам и на победи у Турској, као и вашем председнику Александру Миладиновићу на успешном вођењу рукометног клуба. Ви сте спортистикиње које дају све од себе и некада није важан резултат ако спортисти дају све од себе –рекао је тим поводом Драган Марковић Палма.
Присутнима се обратио и председник ЖОРК-а „Јагодина“ Александар Миладиновић:
-Ми смо задњих 10 година у међународним такмичењима. Један смо од водећих клубова у Јагодини и на екипним такмичењима постижемо најбоље резултате. У финалу Купа смо сваке године. Пре две године смо освојили Куп и сада смо у полуфиналу националног Купа –рекао је Миладиновић.
Тренер Драган Марков такође је изразио захвалност због подршке коју Скупштина града Јагодине пружа њиховом клубу:
-Хвала што препознајете вредност спорта и што као град улажете у спорт. Нама то омогућава да се бавимо оним што волимо. Учинићемо све да у наредном периоду што боље представимо клуб, али и град –рекао је Марков.
Том приликом, рукометашице су истакле да ни у једној средини нису наишле на такву подршку локалне самоуправе. Марковић је истакао да град доста улаже у спорт, као и то да нас у наредном периоду очекује неколико великих спортских манифестација. Следећи је 10.марта кик-бокс у Хали спортова Јасса у Јагодина, потом велики градски маратон који ће се одржати 1. априла, а 7. јула, поводом крсне славе у Кончареву, биће одржан и 22. међународни кик-бокс меч.

Галерија фотографија

Коментари
0
152

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 2 + 4 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже