најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

22.Фебруар 2018
Завршено такмичење на јагодинском клизалишту

Тродневно такмичење у клизању које је одржано на јагодинском клизалишту недавно је завршено. Ово је било десето такмичење од када клизалиште у Јагодини ради.

Прве вечери, учествовали су ученици јагодинских и сеоских основних школа. Друге вечери своје клизачко умеће показали су средњошколци и студенти Факултета педагошких наука, док је на крају, одржано екипно такмичење ученика основних и средњих школа, као и додела награда најуспешнијима.

Такмичење је протекло у најбољем реду и пропраћено је великом заинтересованошћу клизача и посетилаца који су посматрали такмичаре, што је потврдио и Љубомир Крстић, руководилац градског клизалишта.

„Успешно је завршено је и десето такмичење у клизању. Све је протекло онако како треба. Деца су презадовољна наградама и утисци су заиста изванредни”, рекао је Крстић.

Када је екипно такмичење у питању, најбоља основна школа била је „Бошко Ђуричић“, док је најбоља средња школа била Гимназија „Светозар Марковић“.

Јован Гргулић и Невена Петровић били су најбољи у мушкој и женској конкуренцији што се тиче Факултета педагошких наука, а када су средње школе из Јагодине у питању, најбољи су били Вељко Јовановић из средње економско-трговинске школе „Славка Ђурђевић“ и Тамара Марковић из електротехничко-грађевинске школе „Никола Тесла“.

Када су ученици основних школа у питању, у категорији од првог до другог разреда, најбољи клизачи били су Срна Коцић, из Основне школе „Бошко Ђуричић“ и Павле Величковић из Основне школе „Рада Миљковић“.

Што се тиче трећег и четвртог разреда, најефектнији учесници били су Алекса Антић, ученик Основне школе „Милан Мијалковић“ и Уна Коцић, ученица Основне школе „Бошко Ђуричић“. Међу ученицима петог и шестог разреда, најбољи су били Вељко Самарџић из Основне школе „Бошко Ђуричић“ и Милица Лукић, ученица Основне школе „Милан Мијалковић“. Од такмичара седмог и осмог разреда најбољи били Никола Милосављевић из основне школе „Јоца Милосављевић“ из Багрдана и Тијана Димић, ученица Основне школе „17. oктобар“.

Сви такмичари добили су вредне новчане награде у зависности од постигнутих резултата,а покровитељ ове традиционалне спортске манифестације, као и до сада, била је Скупштина града Јагодине.

Галерија фотографија

Коментари
0
124

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 7 - 0 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже