најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

29.Јануар 2018
Скијашко такмичење крајем фебруара

Недавно отворено скијалиште у јагодинском комплексу „Ђурђево брдо“ већ недељама је водећа туристичка атракција. Иако су температуре високе за ово доба године, снега у поморавској престоници не мањка, а све захваљујући машини за вештачко прављење снега. Малишани са родитељима могу да уживају у правој зимској идили, а спортски директор „ЈАССА“, Зоран Глигоријевић најавио је и једну занимљиву активност за период пред нама.

„Са задовољством могу да најавим да ћемо крајем фебруара имати једно такмичење у вештини скијања. То је јединствен случај у овом делу Србије, с обзиром на то да се таква такмичења одржавају само у планинским центрима. Овом приликом, позивам сву децу да свој зимски распуст проведу управо на овом скијалишту и санкалишту и да вежбају, јер ће град Јагодина наградити оне најуспешније у вештини скијања“, рекао је Глигоријевић.

Ово место сваког дана врви од деце. Васпитачи и наставници их редовно доводе на скијање и санкање у склопу својих предвиђених активности, а према речима њиховим речима, срећи деце нема краја.

„Деца обожавају игре на снегу. Када чују да долазе овде, буквално вриште од среће То иначе имамо у плану и програму у нашем вртићу. Ове године нисмо имали среће да имамо снега, али зато имамо овде наше скијалиште и санкалиште са вештачким снегом. Нашу децу очекује зимовање почетком фебруара, тако да ће деца управо овако да се играју и спроводе своје активности тамо“, рекла је задовољно Рада Петровић, главна васпитачица у вртићу „Пионир“.

И док се они најмлађи посетиоци забављају на санкалишту, њихови мало старији другари вредно уче своје прве скијашке потезе. Према речима инструкторке скијања, Анђелије Дејановић, задовољство је радити са оваквом децом.

„Ђаци су нам супер. Мислила сам да ће ићи мало теже, али су за сада одлични. Неки имају мање падова, неко више, али сви су се прилагодили и вредно уче. Ово је заиста одлично. Деца могу да се санкају и да скијају.Крајем фебруара нас овде очекује такмичење, па ћемо сви напорно тренирати, али не сумњам да ће им то бити тешко“, рекла је инструкторка.

Осим скијашке опреме, чије изнајмљивање кошта 150 динара, све активности на снегу у овом комплексу су, на радост свих малишана, у потпуности бесплатне.

Галерија фотографија

Видео галерија

Коментари
0
215

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 2 * 7 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже