најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

16.Јануар 2018
Јагодина добила скијалиште и санкалиште

У Јагодини је отворено скијалиште и санкалиште, а у припреми стаза коришћен је топ за прављење вештачког снега.

Једна ски стаза и две стазе за санкање налазе се у излетишту Поток. Ски стаза, дужине 100 метара, има и мини ски лифт. Почела је са радом и бесплатна школа скијања. Обуку врше два лиценцирана инструктора.

Спортски директор Јагодинског спортског савеза Зоран Глигоријевић каже да је жеља локалне самоуправе да што већи број Јагодинаца, пре свега деце, научи основе скијања које касније могу усавршавати у зимским центрима.

„Топ за вештачки снег је град Јагодина обезбедила преко донатора. То је сада у нашем трајном власништву и користићемо га да правимо снег и одржавамо ову зимску идилу. Јагодина је позната по аква парку и клизалишту, а надамо се да ће од сада бити препознатљива по овом садржају. Жеља нам је да се у овом простору окупља што већи број становника Јагодине и да се здраво друже“, рекао је Глигоријевић.

Малишани кажу да су одушевљени што је град добио ски стазу и стазу за санкање. Већина деце не зна да скија па ће им ово бити јединствена прилика да потпуно бесплатно науче да скијају.

Галерија фотографија

Видео галерија

Коментари
0
308

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 10 + 7 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже