најактуелније:

Дочекајте Нову 2019. годину на градском тргу у Јагодини уз групу Галија, организатор Скупштина града Јагодине. Почетак концерта је у 22:45. Добродошли! |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

16.Јануар 2018
Јагодина добила скијалиште и санкалиште

У Јагодини је отворено скијалиште и санкалиште, а у припреми стаза коришћен је топ за прављење вештачког снега.

Једна ски стаза и две стазе за санкање налазе се у излетишту Поток. Ски стаза, дужине 100 метара, има и мини ски лифт. Почела је са радом и бесплатна школа скијања. Обуку врше два лиценцирана инструктора.

Спортски директор Јагодинског спортског савеза Зоран Глигоријевић каже да је жеља локалне самоуправе да што већи број Јагодинаца, пре свега деце, научи основе скијања које касније могу усавршавати у зимским центрима.

„Топ за вештачки снег је град Јагодина обезбедила преко донатора. То је сада у нашем трајном власништву и користићемо га да правимо снег и одржавамо ову зимску идилу. Јагодина је позната по аква парку и клизалишту, а надамо се да ће од сада бити препознатљива по овом садржају. Жеља нам је да се у овом простору окупља што већи број становника Јагодине и да се здраво друже“, рекао је Глигоријевић.

Малишани кажу да су одушевљени што је град добио ски стазу и стазу за санкање. Већина деце не зна да скија па ће им ово бити јединствена прилика да потпуно бесплатно науче да скијају.

Галерија фотографија

Видео галерија

Коментари
0
322

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 7 * 10 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже