најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

15.Јануар 2018
У Јагодини дочекана православна Нова година

На градском тргу у Јагодини по традицији, у организацији Скупштине града дочекана је православна, или како то наш народ воли да каже Српска нова година. Иако је време, за разлику од неких претходних дана, било право јануарско, велики број грађана Јагодине и Поморавља се окупио на градском тргу . Овога пута публици се представио Милан Топаловић Топалко, који је направио сјајну атмосферу певајући велике хитове, како народне, тако и забавне музике.

И поред тога што је било веома хладно, сви присутни су уживали у моћном гласу Топаловића, који је зналачки успоставио непосредан и топао контакт са публиком, тако да за хладноћу више нико није марио. Треба поменути и музичаре који су свирали одлично и чинили све да овај концерт и овај дочек Српске нове године свима остане у најлепшем сећању. Популарни певач је непосредно пре почетка концерта изјавио да има посебну инспирацију када пева у Јагодини, као и да је велики изазов држати концерте на трговима, јер ту квалитет долази до пуног изражаја.

„За мене је највећи престиж радити концерте на тргу, јер је то стварно један ниво и ту мора да буде завидан квалитет и музичара који свирају, нарочито када је овако хладно, а и певача.Имамо репертоар за све укусе и све генерације, свирамо и поп, и рок и народну музику, тако да овакве наступе највише волим и највише им се радује“, рекао је Топлако.

Смењивали су се добро познати хитови, које је публика награђивала дуготрајним аплаузима и хорским певањем са Топаловићем, а лепо украшен центар града на Белици и клизалиште у непосредној близини, које је и овој новогодишњој ноћи радило до најситнијих сати, створили су невероватан амбијент на коме би могли позавидети сви градови у Србији и региону. Поред великог броја Јагодинаца који су присуствовали дочеку на тргу, било је доста и оних који су дошли из других поморавских градова, па чак и из бивших југословенских република. И сви су били, без обзира на узраст, пол или нешто треће, одушевљени концертом и дочеком, јер је све било на највишем нивоу, без иједног инцидента, па чак ни повремене детонације петарди нису могле да наруше тај утисак.

Организација је као и увек до сада у Јагодини била на највишем нивоу захваљујући свим градским службама које су дежурале у празничној ноћи, како би сви они који су били на тргу могли да уживају у изузетном концерту и ватромету.

 

Галерија фотографија

Видео галерија

Коментари
0
169

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 2 * 7 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже