најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

03.Јануар 2018
У Јагодини дечекана Нова 2018.година уз Кикија Лесендрића и групу „Пилоти“

Град Јагодина већ традиционално годинама организује дочек Нове године на тргу у Јагодини. Публику су ове године забављали Кики Лесендрић и група „Пилоти“, који су одржали спектакуларан вишечасовни наступ на градском тргу у Јагодини. Више хиљада људи присуствовало је наступу легендарне рок групе и уживало у извођењу ванременских хитова попут „Лето је“, „Заборављени“, „Када сањамо“, „Случајно“ и многим другим. Публика је била одлично расположена, а сам музичар је изразио одушевљење атмосфером на тргу, али и самом Јагодином.

„Волим да наступам када су овако дивни тренуци у питању. Овај крај је мени доста драг, имам пуно пријатеља овде и често долазим овде када не свирам. Мислим да смо у Јагодини свирали осамдесетих и ето, после дужег времена, опет смо са јагодинцима. Велика је разлика између Јагодине некад и сад. Мислим да је Јагодина победила тај паланачки менталитет и као да има дух неког европског града. То је оно што ми се допада. Више пута сам рекао да ми се Драган Марковић Палма допада као човек, зато што је прави домаћин и то је оно што нама највише недостаје, вера у своју породицу, државу, пријатеље и само тако можемо напред”, рекао је Лесендрић и том приликом свим житељима пожелео срећну Нову 2018. годину.

У првим секундама Нове 2018. године, публика је имала прилику да присуствује и велелепном ватромету који је припремљен за њих, тако да су јагодинци још једном испратили стару и дочекали Нову годину на најлепши могући начин.

Галерија фотографија

Видео галерија

Коментари
0
203

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 7 - 4 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже