најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

29.Децембар 2017
Отоврена здравствена амбуланта у Шуљковцу

У селу Шуљковац надомак Јагодине отворена је 21. сеоска амбуланта на територији града Јагодине. Отварању амбуланте су, поред великог броја мештана, присуствовали и Животије Јовановић, одборник у Скупштини града Јагодине, као и Дарко Милетић, директор Дома здравља у Јагодини.

„Ово је једна од најлепших сеоских амбуланти на територији Србије. Нажалост, мало сеоских насеља има овакве услове и амбуланту. Услове живота у селу треба максимално приближити условима живота у граду. Ми смо у томе успели, а Шуљковац је прави пример за то”, рекао је Животије Јовановић, који се потом осврнуо на све што је до сада урађено у овом селу.

Амбуланта је опремљена средствима локалне самоуправе, а присутнима се обратио и Дарко Милетић, директор Дома здравља у Јагодини:

„Ово је доказ да грађани Јагодине троше буџет нашег града, а пред вама је један велелепни објекат, не само споља, него и изнутра. Циљ здравства је увек био приближити здравство грађанима, а град Јагодина је један од ретких који то свакодневно и показује. Надам се да ће ова амбуланта свима користити на добробит. Запослићемо нове, младе људе. Сврха нашег постојања је да нашу средину учинимо нормалним местом за живот, а мислим да се та мисија испуњава и отварањем ове амбуланте“, рекао је Милетић.

Мештани села Шуљковац су презадовољни отварањем амбуланте, што ће њима свакако значити, јер неће морати да иду чак до града на прегледе и и те како ће им олакшати свакодневни живот. Амбуланта ће радити два дана у недељи: понедељком и средом, од 7 до 14:30 часова.

Галерија фотографија

Коментари
0
206

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 10 - 4 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже