најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

18.Децембар 2017
Дочек Нове 2018.године на градском тргу у Јагодини уз Кикија Лесендрића и „Пилоте“

Традиционално, као и сваке године, Скупштина града Јагодине организује дочек Нове године. Овај пут, на градском тргу наступиће Кики Лесендрић и „Пилоти“. Они ће наступити 31. децембра у 22:45 минута и публику ће забављати својим добро познатим, ванвременским хитовима попут „Како си лепа“, „Заборављени“, „Свет је леп када сањамо“ и многим другим. Скупштина града Јагодине, као организатор догађаја, обећава незабораван провод и  даће све од себе да грађани Јагодине Нову 2018. годину дочекају у најбољем расположењу, чему ће без сумње допринети наступ ових музичких великана. Добродошли!

Коментари
1
2010

Богдана Васић
Јагодина, 31.12.2017 u 08:03:19

Поштовани Председниче од срца Вам велико хвала што сте ми за Нову годину поклонили концерт моје омиљене групе.Радујем се концерту,а Вама желим пуно успеха,среће и здравља у Новој години.Примите пуно поздрава и лепих жеља од Боке са мамом и татом.

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 10 - 10 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже