најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

14.Децембар 2017
Отворен нови „Алфин“ мегамаркет у Јагодини

Нови мегамаркет компаније „Алфа“ из Јагодине, „Brzi Cash and Carry“, отворен је данас, 14. децембра, у Јагодини. Објекат се налази на Рибарском путу у Јагодини.

Ово је један од највећих маркета у централној Србији, а добио је име по оснивачу компаније Радовану Васићу Брзом. Отварању је присуствовао велики број грађана, а присутнима се најпре обратио председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма, који је рекао да ће највећу корист од отварања овог маркета имати потрошачи.

„Највећи корисници ће бити управо купци, јер када је велика понуда и конкуренција између маркета, онда су и цене јефтиније. Корист ће имати и запослени у овом маркету, али и Скупштина града Јагодине, где 78 посто пореза на плате иде у буџет града. Користи од овог маркета имаће и држава. Оно што је најважније, а што је и мој апел, јесте да најмање 95 посто артикала буде произведено у Србији. Треба да купујемо српске производе и да овај маркет не личи на неке друге маркете где су производи из увоза, а цене мало веће. Компанија „Алфа“ запошљава преко 300 радника, а у овом маркету ће радити преко 40 радника и то је једна од већих компанија за респект у овом граду. Власник компаније „Алфа“, Владица Васић, рекао ми је „Није крај, биће још објеката и још доста радних места у овом граду“. Желим да вама купцима цене буду повољне, да плате буду редовне, а да ми који се бавимо политиком, будемо ту да вам помогнемо“, рекао је Марковић.

Владица Васић, власник Компаније „Алфа“, истакао је да новоотворени мегамаркет нуди широк асортиман робе.

„Поред прехрамбених производа, имамо и велики број играчака за наше најмлађе купце. Ту је и мини парфимерија, као и велики избор кућних апарата, компјутерске опреме и беле технике. Имамо велики избор алата, шрафовске робе и свега што је потребно за фирме и предузећа. Потрудили смо се да нашим потрошачима обезбедимо да имају све на једном месту, као и то да цене буду приступачне и за свачији џеп“, рекао је Васић.

Отварању су присуствовали и Никола Радисављевић, шеф одборничке групе СНС у Скупштини града Јагодине и Горан Милосављевић, одборник СПС-а, који су такође истакли да је отварање овог мегамаркета пун погодак.

За своје потрошаче, нови „Алфин“ мегамаркет спремио је специјалне услове куповине. Биће могућности плаћања чековима и картицама до 120 дана. Такође, речено је и да потрошачи сваког месеца могу очекивати и наградне игре.

Галерија фотографија

Коментари
0
400

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 7 - 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже